O blogu…

Ovaj blog skup je mojih članaka na temu ALM-a (Application Lifecycle Management) objavljenih u raznim brojevima časopisa Mreža (http://www.bug.hr/mreza/)

Članke ću objavljivati postepeno. Veći dio članaka objavljen je kao tema broja u Mreži iz lipnja 2011 (http://www.bug.hr/mreza/lipanj-2011/94306.aspx). U međuvremenu promijenili su se i nadogradili gotovo svi ALM alati koji se spominju u člancima. Međutim članci su većim dijelom opis općenitih principa i paradigmi ALM-a koji se uglavnom ne mijenjaju kroz vrijeme i vrijede sada jednako kao i prije godinu ili dvije, a vrlo vjerojatno vrijedit će i u budućnosti.

Više o aktualnim temama iz područja ALM-a, ali i drugih tema iz područja software developmenta, koncipirano kroz kraće postove, možete naći na mom standardnom blogu http://kardum.net/blog/.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>